Je boekhouding jaarrekening administratie goed geregeld in Amsterdam

Boekhouding uitbesteden in Amsterdam? Maak kennis met Numbr! Wij zijn hét moderne boekhoudkantoor van Nederland. Bij ons besteed je je boekhouding uit voor een vast laag bedrag per maand. Jouw eigen Numbr adviseur verzorgt van A tot Z je complete boekhouding. Via het online platform heb je altijd en overal toegang tot al je cijfers en heb je ergens een vraag over? Dan staat je adviseur altijd voor je klaar.

Boekhouding uitbesteden in Amsterdam?

Een goede administratie is van groot belang om succesvol te kunnen ondernemen. Een helder overzicht van je inkomsten, kosten en openstaande facturen geeft inzicht in waar je staat, waar je groeikansen liggen en waar je kosten kan besparen. Tegelijkertijd wil je niet uren per week besteden aan het bijhouden van alle administratie. Die tijd besteed je immers liever aan de dingen waar jij in uitblinkt.

Bij Numbr in Amsterdam bieden we jou de perfecte oplossing. Als moderne boekhouders verzorgen we jouw boekhouding volledig online. Zo heb je aan de ene kant nergens meer omkijken naar, maar heb je wel altijd en overal inzicht in je boekhouding. En heb je ergens een vraag over? Dan word je direct geholpen, door je persoonlijke adviseur die perfect op de hoogte is van alles wat er speelt in jouw bedrijf. Op die manier houd jij je handen vrij, maar heb je tegelijkertijd alle informatie bijdehand die je nodig hebt om écht verder te komen.

“Het uitbesteden van de boekhouding is voor elke ondernemer een aanwinst. Hierdoor kun je al je tijd, energie en geld investeren in jouw bedrijf.”

Altijd en overal inzicht in je cijfers.

Via ons online platform heb je altijd en overal inzicht in al jouw cijfers. Je logt eenvoudig in via de website of de app en dan kom je direct in je eigen persoonlijke online omgeving. Hier zie je in één oogopslag hoe je ervoor staat: inkomsten, uitgaven en verschuldigde belastingen vind je direct terug in jouw dashboard. Makkelijker kunnen we het echt niet maken!

Een laag vast tarief per maand voor je boekhouder

Als eenmanszaak besteed je bij ons je complete bedrijfsadministratie al uit vanaf EUR 109,00 per maand. Deze prijs is inclusief alle aangiften voor de omzetbelasting en inkomstenbelasting en ook mag je onbeperkt vragen stellen. Ook als vof of bv kun je bij ons al voor een vast laag bedrag per maand terecht. Op die manier weer je altijd waar je qua kosten aan toe bent: wij brengen namelijk niet ieder half uur meerwerk of iedere vijf minuten advies in rekening. Dat mag je in onze ogen van een betrouwbare boekhouder verwachten.

Maak kennis met je eigen persoonlijke boekhouder

Bij Numbr geloven we in de kracht van een persoonlijke aanpak. Een goede boekhouder is in onze ogen namelijk niet alleen vakinhoudelijk goed getraind, maar moet ook op de hoogte zijn van wat er speelt in een bedrijf. Alleen op die manier kan een boekhouder advies geven waar je wat aan hebt en waar je écht mee verder komt. Daarom werken wij niet met een ticketsysteem of een automatische chatbot, maar kan je altijd direct terecht bij je persoonlijke boekhouder. En heb je geen vraag maar valt je boekhouder iets op waarvan hij vindt dat jij dit echt moet weten? Dan zal hij direct contact met je opnemen. In gewone mensentaal: helder, to the point en zonder wollige termen.

Besteed je boekhouding in Amsterdam vandaag nog uit bij Numbr

Als ondernemer kan je bij Numbr terecht voor het uitbesteden van alleen je bedrijfsadministratie in Amsterdam. Maar als wilt kunnen wij ook je loonadministratie en je debiteurenbeheer van A tot Z verzorgen. Op die manier heb je straks helemaal nergens meer omkijken naar. Interesse in het uitbesteden van je boekhouding in Amsterdam bij dé moderne boekhouder van Nederland? Neem dan contact op. Wij maken met plezier een offerte op maat voor jouw onderneming. Bij akkoord gaan we direct voor je aan slag en wordt je boekhouding zonder extra kosten helemaal overgezet. Want dat mag je van een behulpzame partner verwachten!

Meer diensten
Wat klanten zeggen

Accountant nodig in Amsterdam?

Geregeld met Numbr.

Afspraak gepland!

Je afspraak is succesvol ingepland. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging.